Senarai Hadiah Sponsor Giveaway: Happy Birthday Elsa!

January 31, 2017

[STICKY POST SEHINGGA 31 JANUARI 2017]

Assalamualaikum

Maka dengan ini Elsa tamatkan pencarian Sponsor GA: Happy Birthday Elsa!

Seperti yang dijanjikan Elsa akan buat GA pada 1 Februari 2017 - 1 Mac 2017 sempena hari kelahiran gadis demok yang bernama Shaidatul Aireen nie pada 6 Februari 2017 genaplah umur 21 tahun *baru merasa nak dapat brim kuikuikui

Alhamdulillah terima kasih banyak banyak kepada 16 SPONSOR yang sudi bekerjasama dengan Elsa. Dengan ini Elsa sangatlah excited nak tunjukkan dekat korang terlebih dahulu senarai hadiah sponsor GA Elsa akan datang khas untuk semua followers kesayangan Elsa :*

Korang jangan terkejut. Dengan sambutan daripada sponsor yang sangat amat ketat padat yang tersangatlah memberangsangkan, akan ada 45 pemenang yang akan memenangi ganjaran yang para sponsor sediakan! Haa nampak kan Elsa cakap jangan terkejut hehe sampaikan Elsa sendiri culture shock nak tunjuk dekat awak semua tau! Kalau dah tengok, memang rugilah kalau korang tak join GA nie akan datang nanti sebab peluang nak jadi pemenang tu cerah sangat!

So korang semua mesti tak sabar kan nak tengok senarai hadiah tu? Okay sabar sabar. Elsa susun cantik cantik nie. Korang baca lah. Baca slow slow tau :*


Nature Republic Essence x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Bloglist selama 3 bulan x 5 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

Review Blog & Bloglist selama 2 bulan x 2 pemenang

5. Junzie
Topup RM 30 x 2 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

7. Sarah
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

8. Syaz
Topup RM 5 x 2 pemenang

9. Liyana
Review Blog & Igshop (jika ada, sponsor akan review igshop anda di instagram beliau) x 3 pemenang

Topup RM 10 x 2 pemenang

11. Farrah
Topup RM 5 x 2 pemenang

Bantal Burung Hantu x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Dreamcatchers x 2 pemenang

17. HADIAH MISTERI DARI ELSA x 1 PEMENANG

Okay done! Haa tak habis terkejut lagi ke tu? Hakhak so apa lagi korang semua siap sedialah untuk join nanti ye! Elsa akan mulakan GA pada 1 Februari nanti. Syarat syarat yang sponsor minta mudah sahaja berbaloi dengan ganjaran yang kami semua sediakan hehe. Okaylah. Jumpa 1 februari nanti! Keep supporting us :)

You Might Also Like

25 Comments

  1. Yeayyyy! Let's do this! Thank you ❤

    ReplyDelete
  2. Pergh!! Banyak amat tu hadiahnya..
    Yang ni 16 tu memang menarik.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe jangan lupa join nanti kak 😘

      Delete
  3. Wah banyaknya hadiah. Cant wait. 😍

    ReplyDelete
  4. Bestnya.. hadiah pun menarik sangat.. semangat pula nak join :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe alhamdulillah yay jangan lupa 1 feb nanti tau ga tu start 💕

      Delete
  5. wow banyaknya sponsors..good luck Elsa dan kalau ada kesempatan InshaAllah Umi akan join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yay alhamdulillah. Okay beres. Keep supporting 💪🏼

      Delete
  6. bestnya!! tak sabar nak join hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tunggu tau 7 hari je lagi hikhik 🎉

      Delete
  7. Huwaah terbaik.. banyak gile sponsor..

    ReplyDelete
  8. tebaiklah sponsorship! mcm best jeee nak join :D

    ReplyDelete
  9. menarik jugak hadiahnya..lumayan!

    ReplyDelete
  10. Ala... hajat nk sponsor jugak.... dah x leh ke elsa?

    ReplyDelete
  11. hehe tak boleh dah kak hukhuk. takpe next time kalau elsa cari sponsor akak join tau. hikhik @SITI AWADAH

    ReplyDelete
  12. hadiah yang sangat2 menarik...smoga ade rezeki..

    ReplyDelete