Elsaalicious: Senarai Hadiah Sponsor Giveaway: Happy Birthday Elsa!



Tuesday, 31 January 2017

Senarai Hadiah Sponsor Giveaway: Happy Birthday Elsa!

[STICKY POST SEHINGGA 31 JANUARI 2017]

Assalamualaikum

Maka dengan ini Elsa tamatkan pencarian Sponsor GA: Happy Birthday Elsa!

Seperti yang dijanjikan Elsa akan buat GA pada 1 Februari 2017 - 1 Mac 2017 sempena hari kelahiran gadis demok yang bernama Shaidatul Aireen nie pada 6 Februari 2017 genaplah umur 21 tahun *baru merasa nak dapat brim kuikuikui

Alhamdulillah terima kasih banyak banyak kepada 16 SPONSOR yang sudi bekerjasama dengan Elsa. Dengan ini Elsa sangatlah excited nak tunjukkan dekat korang terlebih dahulu senarai hadiah sponsor GA Elsa akan datang khas untuk semua followers kesayangan Elsa :*

Korang jangan terkejut. Dengan sambutan daripada sponsor yang sangat amat ketat padat yang tersangatlah memberangsangkan, akan ada 45 pemenang yang akan memenangi ganjaran yang para sponsor sediakan! Haa nampak kan Elsa cakap jangan terkejut hehe sampaikan Elsa sendiri culture shock nak tunjuk dekat awak semua tau! Kalau dah tengok, memang rugilah kalau korang tak join GA nie akan datang nanti sebab peluang nak jadi pemenang tu cerah sangat!

So korang semua mesti tak sabar kan nak tengok senarai hadiah tu? Okay sabar sabar. Elsa susun cantik cantik nie. Korang baca lah. Baca slow slow tau :*


Nature Republic Essence x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Bloglist selama 3 bulan x 5 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

Review Blog & Bloglist selama 2 bulan x 2 pemenang

5. Junzie
Topup RM 30 x 2 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

7. Sarah
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

8. Syaz
Topup RM 5 x 2 pemenang

9. Liyana
Review Blog & Igshop (jika ada, sponsor akan review igshop anda di instagram beliau) x 3 pemenang

Topup RM 10 x 2 pemenang

11. Farrah
Topup RM 5 x 2 pemenang

Bantal Burung Hantu x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Dreamcatchers x 2 pemenang

17. HADIAH MISTERI DARI ELSA x 1 PEMENANG

Okay done! Haa tak habis terkejut lagi ke tu? Hakhak so apa lagi korang semua siap sedialah untuk join nanti ye! Elsa akan mulakan GA pada 1 Februari nanti. Syarat syarat yang sponsor minta mudah sahaja berbaloi dengan ganjaran yang kami semua sediakan hehe. Okaylah. Jumpa 1 februari nanti! Keep supporting us :)
Komen
25 Komen

25 comments:

Fairuz Aqilah said...

Yeayyyy! Let's do this! Thank you ❤

Shahida Dzulkafli said...

Pergh!! Banyak amat tu hadiahnya..
Yang ni 16 tu memang menarik.. hehehe

Ana Suhana said...

Wah banyaknya hadiah. Cant wait. 😍

dedauncomel.com said...

Bestnya.. hadiah pun menarik sangat.. semangat pula nak join :D

Mrs Fuzy sweetsourՆĕγʀǟ said...

wow banyaknya sponsors..good luck Elsa dan kalau ada kesempatan InshaAllah Umi akan join..

Fhatin Amelia said...

bestnya!! tak sabar nak join hehehe

Lea Azleeya said...

Huwaah terbaik.. banyak gile sponsor..

Shaidatul Aireen said...

Most welcome and much love ❤️

Shaidatul Aireen said...

Hehe jangan lupa join nanti kak 😘

Shaidatul Aireen said...

Yay best of luck kak ana ❤️

Shaidatul Aireen said...

Hehe alhamdulillah yay jangan lupa 1 feb nanti tau ga tu start 💕

Shaidatul Aireen said...

Yay alhamdulillah. Okay beres. Keep supporting 💪🏼

Shaidatul Aireen said...

Tunggu tau 7 hari je lagi hikhik 🎉

Shaidatul Aireen said...

Alhamdulillah yay 😘😘

M I A said...

tebaiklah sponsorship! mcm best jeee nak join :D

Jun Zie said...

alhamdulillah tsenarai =D

Shikin Razali said...

Jom support each other.. =)

Unni Anje said...

perhhhh, ramainya.....

Nurul Syazwani said...

tak sabar nak join GA elsa :)

Nurina Izzati said...

wah macam menarik

Cik Itah said...

menarik jugak hadiahnya..lumayan!

Ayu Barbydol said...

yea..:)

SITI AWADAH said...

Ala... hajat nk sponsor jugak.... dah x leh ke elsa?

Shaidatul Aireen said...

hehe tak boleh dah kak hukhuk. takpe next time kalau elsa cari sponsor akak join tau. hikhik @SITI AWADAH

nadia md radzi said...

hadiah yang sangat2 menarik...smoga ade rezeki..

Elsaalicious.