Elsaalicious: Shaidatul Aireen Turns 21!



Monday, 6 February 2017

Shaidatul Aireen Turns 21!

Assalamualaikum


YAY IT'S MY BIRTHDAY! Alhamdulillah masih berkesempatan untuk hidup bekerja dan berkhidmat untuk keluarga, makanan dan masa depan hehe. Harinie 6 Februari Elsa yang nama sebenarnya Shaidatul Aireen binti Tajul Arif officially 21 tahun. Dah tak boleh nak selalu menangis, tak boleh nak selalu merungut, tapi boleh selalu makan! Yay!

Harinie balik kerja awal. Tiba tiba pos laju ketuk pintu rumah dan panggil nama Elsa. Aik pelik. Elsa tak ada order barang pun


Lepas tengok nama pengirim, barulah Elsa teringat. Ini hadiah dari Sis Azzyati Liah hehe terima kasih sis! Elsa pemenang pertama giveaway Sis Azzyati Liah tempoh hari. Alhamdulillah. Boleh tak nak jadikan hadiah nie sebagai hadiah hari jadi dari rakan blogger Elsa? Hikhik mestilah boleh kan!


Okay ini hadiahnya! Jubah Emma Maembong! Selalu kalau Elsa beli online, memang akan besar bajunya. Memang akan ke kedai jahit untuk alter hahaha. Tapi untuk jubah nie, memang muat muat je pakai. Dah try dah tadi. Terima kasih lagi sekali Sis Azzyati Liah

Sempena birthday Elsa ada buat Giveaway. Siapa belum join? Memang rugi tak join. Elsa cari 45 pemenang! Jemput join SINI
Komen
13 Komen

13 comments:

irazulkeffele said...

happy birthday elsa, may allah always bless yur dear ♥ :D

Shikin Razali said...

Wasalam.. ★·.·´¯`·.·★ Selamat hari lahir Elsa ★·.·´¯`·.·★


เฎ¤*¨¨*¤¨°o.O(Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan Cik Elsa..Allah selamatkan kamu...)O.o°¤*¨¨*¤ฮตรฏะท

Akak doakan agar Elsa dikurniakan kesihatan yang baik, semoga Allah merahmati dan memberkati kehidupan Elsa sekeluarga,semoga apa yang Elsa impikan Insha Allah akan menjadi kenyataan..

Mas_FVOME said...

hppy birthday to youuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Noor Azlan said...

Happy Birthday Elsa, hope you will return with Frozen 2... Hehe.. Gurau je...

C i k R e n e x said...

Happy birthday elsa.!!!

Fairuz Aqilah said...

Yeayyy! Finally, today is the day! HAPPY BIRTHDAY, my dear elsa... May Allah showers you with lotsa happiness and barakah in your life. Be a good girl, be a better you. InsyaAllah, ameen. Sweet 21! ♥

Seorang Syed said...

Happy Birthday Elsaaa! May Allah bless you and may your life filled with joy and happiness, InshaAllah. Blogwalking dan follow blog awak ni ya, jemputlah melawat blog saya jika sudi :)

SITI AWADAH said...

Happy besday elsa... this is for you >> http://sishawa.blogspot.my/2017/02/happy-birthday-elsa.html

Zahiya Zainuddin said...

Happy Birthday Elsaaaaa ! May Allah always bless you.

Nour Adieb said...

Happy Birthday Elsa ๐ŸŽ‰๐ŸŽ๐ŸŽ‚

nrvnd said...

Happy Birthday Elsa! Semoga panjang umur, dimueahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan :)

galaksi viral said...

happy belated Elsa. tahniah dapat hadiah. blogwalking dan klik iklan menarik di sini. :)

Shahida Dzulkafli said...

Happy birthday Elsa.. Semoga dimurahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan yang baik..
Cantik jubah tu..

Elsaalicious.