Elsaalicious: GIFT REVIEW: Calendar 2017 From Blogger Dearies Couple


Lazada Malaysia

Wednesday, 22 March 2017

GIFT REVIEW: Calendar 2017 From Blogger Dearies Couple


Assalamualaikum

Yay hari ini Elsa balik kerja je Elsa seronok sangat-sangat! Elsa terima hadiah belated birthday daripada seorang rakan blogger Elsa lagi! Wah melompat-lompat sangat tau. Sebenarnya bukan hadiah hari jadi tapi hadiah sempena giveaway yang pernah Kak Liez anjurkan iaitu Giveaway 1st Birthday by Dearies Couple. Elsa antara blogger bertuah yang menerima hadiah bukan hasil daripada cabutan tau tau tapi atas pilihan Kak Liez! Elsa layak untuk terima hadiah juga kerana hari jadi Elsa sama tarikh dengan Baby Niyaz. Yay kita kembar! Hikhik

GIFT REVIEW: Calendar 2017 From Blogger Dearies Couple
GIFT REVIEW: Calendar 2017 From Blogger Dearies Couple

GIFT REVIEW: Calendar 2017 From Blogger Dearies Couple
GIFT REVIEW: Calendar 2017 From Blogger Dearies Couple

How sweet Kak Liez bagi kad ucapan dekat Elsa! Terharu sangat-sangat. Senyum Elsa tak habis lagi dek kerana kad ini tau. Jadi hadiah yang Elsa terima dari Kak Liez adalah Calender 2017. Bukan main cute warna pink lagi tau. Dah siap letak dalam almari Elsa dah pun hehe. Bolehlah selepas ini Elsa menghitung hari jadi Elsa lagi hakhakhak

GIFT REVIEW: Calendar 2017 From Blogger Dearies Couple
GIFT REVIEW: Calendar 2017 From Blogger Dearies Couple

Terima kasih Kak Liez di atas pemberian ini. Terima kasih juga kerana telah memilih Elsa sebagai blogger bertuah Giveaway yang Kak Liez anjurkan tempoh hari. Jadi kepada semua yang membacanya ini dah follow blog Dearies Couple ke belum? Mesti belum kan? Baik follow cepat sekarang! Hakhak. Dah lah blog Dearies Couple baru sahaja bertukar wajah ha jangan jealous bukan main cantik tau blog Kak Liez kemas dan tersusun saja tau

Komen
17 Komen

17 comments:

Ana Suhana said...

Comelnya kalendar tu 😘😘

SITI AWADAH said...

wah dpt hadiah dr Liez.... tahniah3x :D

Syazana Khairol said...

cute calendar tu

Farah Wahidah said...

cutenya calendar tuuu

Noor Maizan said...

Comel je kalendar tu,macam elsa.Hihi. Tahniah..

Melawat dari https://www.facebook.com/photo.php?fbid=193444011145935&set=gm.1783038618691064&type=3&theater

tomodachi said...

Tahniah kak elsa ^ω^

Nieyl said...

cutenyaaaa....

FeyLiez said...

sama-sama Elsa... sorry lambat..biasa la dengan 2 anak yang cemerlang terbilang tu mmg nak pergi courier mmg masalah punya... hope you like it...hadiah yang tak seberapa tu

IQ = Iez Qis said...

kalendar comel, boleh letak atas meja tulis,

Anum Abdullah said...

kenapa comel sangat kalender ni tau..

shameel Iskandar said...

Tahniah Elsa. Cantik kalendar tu

Mrs Pip said...

hi elsa ... tahniah terpili GA tu..
Cute calender tu...
Cheers.

Mrs Fuzy sweetsourՆĕγʀǟ said...

lucky you!..tahniah

C i k R e n e x said...

Wah bestny dapat hadiah. Dah la comel lak tu

Seorang Syed said...

Waaaaa syoknya dapat hadiah hari jadi dari blogger! comel pula tu hehe.
Nak jugaaaaaaa.

Radhia Razali said...

congrats sis

Nour Adieb said...

wahhh, comelnya calendar tu 😍 mcm dah lama sy x tersinggah blog dearies couple tu

Elsaalicious.