Wow Betullah! Trafik Naik Meroket!

March 10, 2017


Assalamualaikum

Masih ingat segmen yang dianjurkan oleh Sifu Hasrul Hassan? Beliau menjanjikan trafik yang tinggi meroket selepas saja kita sertai segmen beliau. Ya betul! Trafik Elsa naik pergi bulan dah tau hahaha. Nak tengok bukti ah meyh sini

Trafik sebelum menyertai segmen Bro Hasrul Hassan (8 Mac 2017, 2.05PM)

Wow Betullah! Trafik Naik Meroket!
Wow Betullah! Trafik Naik Meroket!

Trafik selepas menyertai segmen Bro Hasrul Hassan (9 Mac 2017, 5.17PM)

Wow Betullah! Trafik Naik Meroket!
Wow Betullah! Trafik Naik Meroket!


Alhamdulillah. Pencapaian yang sangat memberangsangkan. Jujurnya Elsa tak pernah dapat kunjungan yang sangat banyak seperti itu. Yelah blog suam-suam nail kan. Cerita pun hari-hari tak berapa nak menarik. Tapi nak kejar trafik punya pasal, sanggup bersengkang mata cari blog untuk blogwalking dan tinggalkan jejak di shoutbox. Tapi hasil gitu saja jugak huhuhu

Kenapa harinie 72 pageviews saja? Huhu sebab Elsa tak update apa-apa entry yang menarik sejak semalam dek kerana ketandusan idea. Cadangnya nak publish entry Sunshine Blogger Award yang ditag oleh Bro Noor Azlan dan Sis Ana Suhana, tapi malangnya entry tu masih tergantung dan tak siap lagi hakhak. Jadi tak seronok jika nak kongsi kepada pembaca sebab tak gempak sangat pun jalan ceritanya hehe

Apa-apa pun, terima kasih kepada Bro Hasrul Hassan kerana memberi peluang untuk Elsa naikkan trafik dengan menyertai segmen beliau. Banyak manfaatnya jika kita rajin blogwalking tau. Kalau Elsa tak blogwalking Elsa tak nampak segmen nie dan blog Elsa pun sunyi macam duduk dalam hutan! Hahaha

You Might Also Like

19 Comments

  1. Alhamdulillah, meroket betul tu... lepas ni dah boleh belajar seo lah... sekarang ni cuba buat artikel yang banyak orang cari di Google... memang susah sikit lah... slow2 ye..

    ReplyDelete
  2. wah...panjang sangar roket dia sampai ke bulan..ehehe...

    ReplyDelete
  3. tahniah dear ! hehe keep it up :D

    ReplyDelete
  4. Meroket betul tu. Congrats Elsa :) Seronok tengok PV tinggi kan. Siqah plan nak up entri hari2 tapi apakan daya, tak mampu. Penat, balik kerja terus tido je...

    ReplyDelete
  5. ada nampak bro HH post semalam. tapi semalam busy tak sempat.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah tahniah elsa 😘

    ReplyDelete
  7. Huntong2~ Saya tak sempat join haritu sebab tak perasan tarikh diawalkan sehari. Padahal dah siap buat entry. Hihi, takpelah takde rezeki. :D

    ReplyDelete
  8. Yeah!! Tahniah Elsa..
    Meroket terus ke bulan..

    ReplyDelete
  9. Wahhhh. Tahniah dear. Teruskan mengarang hehe

    ReplyDelete
  10. Tahniah elsa! teruskan update blog setiap hari untuk bagi trafik naik. hehehe jangan ponteng update ya.

    ReplyDelete
  11. Tahniah elsa ..teruskan berblogging ..mudah mudahan semakin hari trafik semakin tinggi

    ReplyDelete
  12. Mai pun sempat merasa naik roket semalam, hahaha...Teruja tengok...

    ReplyDelete
  13. Iya betul lah.. makin naik da :D anyway tahniah girl. ~

    ReplyDelete
  14. Baru check blog..
    Betullah, mrs pip pun rasa juga traffik meroket ke angkasa
    Cheers

    ReplyDelete
  15. tahniah. Pencapaian yang membanggakan

    ReplyDelete
  16. Tahniahhhh.. mama dah jarang sangat update sebab bz.. hahahah...

    ReplyDelete
  17. Tahniah! Go kin GO !!! (utk diri sendiri) Haha

    ReplyDelete