Senarai Pemenang Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco

April 16, 2017


Senarai Pemenang Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco | Assalamualaikum. Alhamdulillah tamat sudah Giveaway yang Elsa anjurkan pada 25 Mac lalu dan hari ini bertarikh 16 April Elsa dengan sukacitanya nak maklumkan Senarai Pemenang Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco

Untuk info anda semua, hadiah yang bakal dimenangi oleh 5 Pemenang bertuah adalah seperti yang tertera di IgShop @luv.sweetchoco. Okay nak mudah, sila tengok di sidebar hehe. Amboi sukalah mereka nanti boleh rasa manis-manis tu hikhik. Okaylah Elsa tak sabar dah nie. Elsa tak guna random.org tau Elsa cabut guna kertas gulung-gulung hikhik

Senarai Pemenang Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco
Senarai Pemenang Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco

5 PEMENANG Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco

1. http://www.mariafirdz.com/2017/04/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html
2. http://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html
3. https://aku-seorang-perantau.blogspot.my/2017/04/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html
4. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html
5. https://loveneddy.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html

PENGUMUMAN! Dengan ini Elsa dan @luv.sweetchoco bermurah hati nak hadiahkan juga kepada Belated Birthday Boy iaitu CIKGU SYED! Yay Happy Birthday Syed! Haritu dah wish dah harinie takyah wish dah kan hahaha

Tahniah kepada semua pemenang dan Syed! Sekarang ini tugas anda adalah untuk berikan details untuk pengeposan hadiah kepada shaaireen62@gmail.com SEBELUM 20 APRIL 2017 jika tidak, Elsa cabut nama lain tau. Nak senang, biar Elsa yang e-mel awak semua dulu haa harap awak semua tak terlepas pandang e-mel dari Elsa kalau tidak rugi saja tau! Okay cepat-cepat e-mel Elsa dengan tajuk "Saya Pemenang Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco"

Nama:
URL penyertaan:
Alamat:
Nombor telefon:

TAMBAHAN PEMENANG

Berikut merupakan 10 Pemenang yang terpilih untuk masuk ke dalam Bloglist Mei 2017. Blog pemenang-pemenang akan Elsa update pada 1 Mei nanti ye

1. http://queensyanis.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html
2. http://namaakufazahirah.blogspot.my/2017/04/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html
3. http://www.ceriteraibu.com/2017/03/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html
4. http://jombercontest.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html
5. http://theieraziera.blogspot.my/2017/04/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html
6. http://www.leaazleeya.com/2017/03/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html
7. http://amirahamer.blogspot.my/2017/04/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html
8. https://nourayuadieb.blogspot.my/2017/04/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html
9. http://caramelmacchiyato.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html
10. http://mineko-ira.blogspot.my/2017/04/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html

Tahniah kepada semua pemenang! Yang tidak terpilih tak apa mungkin rezeki anda dekat GA/Segmen Elsa yang akan datang ke kan In Shaa Allah. Terima kasih kepada semua yang sudi sertai GA Elsa ini dan terima kasih kerana masih setia berkunjung ke Blog Elsa. Semoga ukhwah antara kita semakin rapat. Terima kasih!

You Might Also Like

23 Comments

  1. Dua dua tak ada rezeki. Huhuhu... Tahniah semua pemenang + lucky birthday boy!!!

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... rezeki.. tak sangka sungguh... main join je... Alhamdulillah.. saya dah send detail (reply email) tu ye...

    Tahniah juga kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah & terima kasih...
    Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Tahniah jugak diucapkan kepada penganjur dan penaja... Semoga dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat para pemenang GA 😄👏👍

    ReplyDelete
  5. tahniah semua pemenang^^ hee ada rezeki kat bloglist bulan mei, terimakasihh~~

    ReplyDelete
  6. Tahniah semua, tahniah Syed! 👏👏👏

    ReplyDelete
  7. Wehhh korangggg tahniahhhh!!!! 😘😘😘😘

    Alhamdullilah thanks elsa merasa gak masuk bloglist elsa ☺☺

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada pemenang.. memang happening GA ni

    ReplyDelete
  9. Yeayyy dpt masuk dlm bloglist Elsa,.. Thankz ya Elsa.. Tahniah buat semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
  10. Alamak! Bukan rezeki Hana lagi 0_0
    (^^) Apapun, tahniah buat semua pemenang GA (^^)

    ReplyDelete
  11. Thanks elsa!!! sorry lambat respon busy sikit huahuahua.
    Terharunya dapat hadiah ni excited pulak syed.

    ReplyDelete
  12. tahniah kepada pemenang.. :)

    ReplyDelete
  13. Takde rezeki kalini hahahha. Tahniah semua :D

    ReplyDelete
  14. alhamdulilah. terimakasih. sy dah email ye :)

    ReplyDelete
  15. tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  16. Salam kenal..
    Tahniah kepada pemenang. Baru jumpa blog sis elsa.. :)

    ReplyDelete