Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors

June 25, 2017

STICKY POST SEHINGGA 25 JUN 2017

Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors | Assalamualaikum. Alhamdulillah, hari ini tarikh yang agak sesuai untuk Elsa lancarkan Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors. Giveaway ini Elsa buat sempena menyambut bulan Ramadan dan Syawal tak lama lagi! Jadi Elsa dan 9 sponsor bermurah hati untuk menghadiahkan duit raya RM10 x 10 pemenang. Setinggi-tinggi penghargaan Elsa beri kepada 9 Sponsor yang sudi sponsor wang tunai kepada Elsa hikhik. Sebagai permulaan setakat itu sahaja nilai wang ringgit yang Elsa mampu. Mana tahu rezeki lebih akan datang lagi lumayan kan? Dah lah taknak bebel panjang. Siapa tak sabar nak join? Angkat tangan!

Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors
Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors

Syarat untuk join (semua syarat akan dicheck) :-

1. Follow Blog ElsaaliciousSiqahIqa, Nour Adieb, Mrs Pip, Lea Azleeya, Shafyqah Azahar, Ibu Dilah, Adianiez Aida, AziRahmanDotCom, Fieza Sani
2. Follow Instagram Shaidatul Aireen, Nour Adieb, Lea Azleeya, Shafyqah Azahar, Ibu Dilah, AziRahmanDotCom
3. Add Friend Facebook Shaidatul Aireen, Lea Azleeya, Ibu Dilah, AziRahmanDotCom
4. Sedekahkan klik pada iklan di Blog Elsaalicious, Nour Adieb, Shafyqah Azahar
5. Komen mana-mana entru di Blog SiqahIqa sebab beliau nak terjah balik Blog anda
6. Follow Twitter Nour Adieb, Shafyqah Azahar
7. Follow Google+ Mrs Pip, Ibu Dilah, Adianiez Aida, AziRahmanDotCom, Fieza Sani
8. Like FB Page Lea Azleeya

9. Buat satu entri bertajuk "Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors" dan copy and paste banner di atas serta linkkan ke entri ini
10. Nyatakan username Instagram, Facebook dan emel anda. Pastikan semuanya AKTIF (wajib, jangan tinggal)
11. Ceritakan secara ringkas pengalaman seronok dan nakal anda masa zaman kumpul duit raya dulu hikhik
12. Publishkan entri anda dan tinggalkan link penyertaan anda di ruangan komen entri ini
13. Sila semak link penyertaan anda di sini

Duit Raya RM10 x 10 pemenang akan Elsa pilih berdasarkan cerita ringkas anda tadi yang berjaya mencuit hati Elsa. Amboi amboi amboi amboi amboi amboi

Tarikh Tutup: 25 Jun 2017
Pengumuman Pemenang: Seminggu selepas GA tamat

Goodluck daripada Elsa dan para sponsor!

You Might Also Like

27 Comments

  1. mya join ya

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-duit-raya-rm100-by.html

    ReplyDelete
  2. nak dengar saya nyanyi...ni link video youtube ahahah ...:P
    https://www.youtube.com/watch?v=JbrDFWJO15c
    tak poh ehhh saya tak nak duit raya,nak duit hantaran bagi awak je :P
    ahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboiii sweeetnyeee.... dah la nyanyi sedap hm hm .. idola <3

      Delete
    2. Hahahaha eeee tengoklah perangai dua dua nie hahahaha

      Delete
  3. All the best dear..
    Mrs pip tumpang pemerhati tepi this time...
    Cheers.

    ReplyDelete
  4. http://themaiman.blogspot.my/2017/05/giveaway-duit-raya-rm100-by.html

    aiman join !

    ReplyDelete
  5. http://mama3danish.blogspot.my/2017/05/giveaway-duit-raya-rm100-by.html
    kak lina join

    ReplyDelete
  6. saya join ye elsaa
    http://irismyra.blogspot.my/2017/05/giveaway-duit-raya-rm100-by.html

    ReplyDelete
  7. ok nak join juga. harap dapat la duit raya kan

    ReplyDelete
  8. Saya join. http://www.ronaldmohoni.com/2017/05/giveaway-duit-raya-rm100-by.html?m=1

    ReplyDelete
  9. tq elsa, invite eca.eca bookmark, ada masa eca join.

    ReplyDelete
  10. done join sis elsa, kalau sarah ada tertinggal syarat mana-mana bgtau eh takut tak perasan hehe


    http://messarah.blogspot.my/2017/05/giveaway-duit-raya-rm100-by.html

    ReplyDelete
  11. https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/05/giveaway-duit-raya-rm100-by-Elsaalicious-sponsors.html

    ReplyDelete
  12. join http://msvelentine.blogspot.com/2017/06/giveaway-duit-raya-rm100-by.html


    Instagram Mrsvelentine
    Facebook Suzyanna Yap
    emel suzyanna_cute@yahoo.com

    **elsa G+ ibu dilah error...yang lain semua dah follow

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum Elsa and the sponsors, akak join yea..

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2017/06/giveaway-duit-raya-rm100-by.html

    ReplyDelete
  14. All the best to all...kebetulan abe kie pun buat GA...

    ReplyDelete
  15. as salam,,,bismillah..saya join ye..
    http://jnjikita.blogspot.com/2017/06/giveaway-duit-raya-rm100-by.html

    ReplyDelete
  16. lokman join....
    http://www.blogaqiem.com/2017/06/giveaway-duit-raya-rm100-by.html

    ReplyDelete
  17. Saya join jugak eak...

    https://jombercontest.blogspot.my/2017/06/giveaway-duit-raya-rm100-by.html

    ReplyDelete
  18. Done Join :)

    http://puankuci.blogspot.my/2017/06/giveaway-duit-raya-rm100-by.html

    ReplyDelete
  19. elsa.. e'in join.. e'in ade tinggalkan komen kat chat box.. nanti reply kat chat box blog e'in taw!

    http://thatsomine.blogspot.my/2017/06/giveaway-duit-raya-rm100-by.html

    ReplyDelete
  20. Joined :D

    http://akhalilah.blogspot.my/2017/06/giveaway-duit-raya-rm100-by.html

    ReplyDelete
  21. Fatini join, moga ada rezeki :)

    http://letsliveourlive.blogspot.my/2017/06/giveaway-duit-raya-rm100-by.html

    ReplyDelete
  22. elsa, kak e'in dah buat dah macam yang awak suruh tu and jadi.. hihi.. kena komen kat sini sebab chat box awak problem.. tq taw! :*

    ReplyDelete
  23. Elsa... insyaAllah nanti saya join yee :)

    ReplyDelete